Üdvözöljük! Még nincs bejelentkezve!

Info

Általános Üzleti Feltételek

 

Az ön üzleti partnere a KeS Trade Kft, (cégjegyzékszám  01-09 076793/22, adószám 10554122-2-24, csomagküldő szolgálati engedély szám C/004049) (továbbiakban eladó) mely az itt működő www.kiku.hu weboldalt üzemelteti.

A vásárlás során, az “elfogadom a felhasználási feltételeket” kipipálásával, a felhasználó szerződést köt a KeS Trade kft-vel, és ezzel elfogadja a jelen szerződést.

A www.kiku.hu weboldalon kínált termékekért, designokért kizárólag az eladó a felelős.

 

REGISZTRÁCIÓ

A felhasználó regisztrálás nélkűl is böngészhet a www.kiku.hu weboldalon, de a kiválasztott termékek kosárba tétele után, szükséges a regisztrácios űrlap kitöltése a vásárlás folytatásához.  A regisztráció során, a felhasználó köteles megadni a vásárláshoz szükséges adatokat, úgy mint a vásárló nevét, számlázási és szállítási címét, telefonszámát, valamit e-mail címét, és a későbbi belépéshez szükséges jelszavát.  A felhasználó, a regisztráció során köteles valós adatokat megadni.  A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak, hogy az üzemeltető technikai jellegű üzenetet küldjön a számukra.

A regisztráció során, a felhasználónak lehetősége van jelezni, ha a továbbiakban szeretne tájékoztató jellegű elektronikus leveleket kapni az üzemeltetőtől. Ezt, a későbbiekben bármikor módosíthatja.

A regisztrációt a rendszer automatikusan e-mailben visszaigazolja, a megadott e-mail címre.  A vásárló köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni, azt harmadik félnek nem kiadni, mivel az  ebből eredő károkért az adatkezelő felelősséget nem vállal.

 

ÁRAK

A weboldalon szereplő árak brutto árak, tartalmazzák az aktuális Általános Forgalmi Adót, ami jelenleg 27%.  A vásárló, kiszállítás esetén szállítási költséget kell fizessen, a megrendelt temékárakon felűl, melynek értéke függ a megrendelt mennyiségtől, és a kézbesítési cím helyétől.

 

VÁSÁRLÁS

A felhasználónak lehetősége van, a www.kiku.hu weboldalon, a kiválasztott grafikákból egy személyre szabott mintát készíteni online, melyet választása szerint online letölthet elektronikus úton (hamarosan), vagy kérésére, az üzemeltető továbbítja a nyomdába, és a kész kinyomtatott termékekeket a válaszott szállítási módon eljuttatjuk a vásárlóhoz.  Az online letöltésnél a vásárló választhat egy kissebb felbontású grafikát otthoni nyomtatásra, vagy választhat egy nyomdakész grafikát (nagy felbontásban), melyet a vásárló maga visz el a nyomdába, és készítteti el.

A weboldalon történt megszemélyesítések előnézetének elfogadásával, a felhasználó jóváhagyja a termékek kivitelezését.  A tervek  esetleges változtatásával vagy kinyomtatásával kapcsolatos utólagos kéréseket, a rendelés elküldése utáni 12 órán belűl, az info@kiku.hu e-email cimre küldött levélben még elfogadunk.  Ez után a gyártási folyamat elindul, és utólagos változtatások , vagy rendelés visszavonása nem lehetséges.

A megrendelés elküldése után, a rendszer automatikusan, de legkésőbb 24 órán belűl egy visszaigazoló e-mailt küld a megrendelőnek, a rendelés adataival, és a rendelés sorszámával, mely hivatkozásúl szolgál a megrendelőnek a termékek lekövetésénél, illetve bármilyen ügyintézés során.  Amennyiben valami külső ok miatt, a visszaigazoló e-mail nem érkezik meg a megrendelőhöz 24 órán belűl, úgy az adásvétel nem jön létre, így kérjük, ezt jelezze felénk az info@kiku.hu címen, vagy a céginformációk menüpont alatt található egyéb elérhetőségeinken keresztűl.

 

FIZETÉSI FELTÉTELEK

A felhasználó három fizetési mód közül választhat:

1.     Online bankkártyás fizetés, - E fizetési mód választásával, a weboldal fizetésnél egy biztonságos céloldalra irányítja a vásárlót, mely az MKB bank szigorú felügyelete mellett üzemel, és minden biztonsági feltételnek eleget tesz. Ezen az oldalon a  bankártya adatainak rögzitésével teljesítheti a kifizetést. Amint a rendszerünk visszaigazolást küld, hogy az összeg megérkezett,  akkor kezdodik a megrendelt termékek gyártása.

2.     Online paypal fizetés, - E fizetési mod kiválasztásával a weboldal a fizetésnél a PayPal hivatalos feluletére irányitja, ahol akár bankkártyával, akár a paypal számlájának adataivel teljesitheti a fizetést. A PayPal egy nemzetkozileg elismert és használt fizetési oldal, mely az ön adatait biztonságban orzi, és 3. Félnek nem adja ki, és a legnépszerubb felulet, a nemzetkozi fizetések lebonyolitására.. Amennyiben a paypal rendszeren keresztul torténo fizetés választásánál, az összeg 2 munkanapon keresztul nem érkezik meg, ugy a megrendelés semmisnek tekintheto.

3.     Előre utalás:  e fizetési mód választásánál, kérjük a megrendelés ellenértékét küldje el a KeS Trade Kft. MKB-nál vezetett  10300002-20154596-00003285 számú bankszámlájára. A közleménybe kérjuk írja be a megrendelés sorszámát. Amennyiben  a termék díja 5 munkanapon keresztűl sem érkezik meg a KeS Trade Kft. számlájára, úgy a megrendelés semmisnek tekinthető.

4.    Postai utánvétes fizetés.  

Az eladó jogosult harmadik fél (bank) szolgáltatását igénybe venni, a fizetés lebonyolitása érdekében.

 

SZÁLLITASI FELTÉTELEK

 A szállitási koltség minden esetben a vevot terheli, mely változhat az áru mennyisége, és a szállitási cim helyétol fuggoen, kivéve, ha a rendelt áru értéke meghaladja a brutto 20.000 forintot, mert ebben az esetben a szállitás dijtalan, bármelyik blefoldi kiszállitási mod esetében.   A szállitás legfeljebb 2 héten belul torténik, de rendszerint a termék 8 munkanapon belul kiszállitásra kerul.  A megrendelés menete mindenképpen akkor kezdodik, amikor a termék ellenértéke megérkezett a számlánkra.  Amennyiben a kézbesités, a vásárló helytelen adatbiztositás miatt lehetetlenné válik, ugy az uzemelteto nem vonhato felelősségre, és nem köteles a vételárat a vásárlónak utolag megtéríteni, mivel  a termékek egyedi igény alapján, személyes tartalommal készultek, és ezt másnak értékesiteni nem lehetséges. Amennyiben egyedi esetekben, a megrendelo surgos kiszállitást kér, ugy kérjuk vegye fel a kapcsolatot ugyfélszolgálatunkkal (info@kiku.hu).

A  2 szállitási mód kozul választhat:

1. Magyar posta – (1490 forint egységesen országszerte) az eladó a Magyar posta mindenkori szolgáltatásait igyénbevéve adja fel ajánlottan a csomagot. A csomag kézbesitése a csomag feladásátol számitott egy munkanap mulva torténik meg. A szállitásban a Magyar posta a saját uzletszabályzata szerint jár el.

2. Személyes átvétel – a vásárlónak lehetősége van személyesen átvenni a megrendelt, kifizetett termékekekt a KeS Papír üzleteiben.  Jelenleg 3 üzletunk van: - József korut 27, Árkád, Europark.  E-mailben értesítjuk a vásárlót, amint a termék megérkezett a kiválasztott üzletbe, ahol csomagját 20 napig tároljuk. Ha a csomag 20 nap után is az üzletben marad, úgy a megrendelést sztornózzuk.

 

ELÁLLÁS

Elállás joga

Megrendelése során, az alábbi Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával élhet, kivételt képezve a személyre szabott, egyedi igények szerint elkészult termékekre (5.paragrafus, c pont)

-4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát

a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,

b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig

gyakorolhatja.

(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra.

(4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot

a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;

c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;

e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;

f) szerencsejáték-szerződés esetében.